2013. április 7., vasárnap

Lehull a lepel

Addig-addig gondolkodtam, amíg úgy döntöttem, h teszek fel képet a száraz tényekről. Arra kérek minden kedves olvasómat, csak az nézze meg, aki nem lesz rosszul a látványtól, mert a rosszullét, és a hányinger garantált. Nem színezem, ocsmányul nézek ki. Van mit faragni. Na de nem ragozom tovább. Íme a kedőzetlen valóság.




5 megjegyzés:

  1. Ennél azért sokkal rosszabbra számítottam. Ha nekem egyszer ilyen lábaim és karjaim lennének! A hasról pedig kajára figyeléssel, kardio mozgással és hasizommal eltüntethető a felesleg. Hasizom viszont nem felülés kell, hanem oldalsó lebegő tartásban lábemelgetés. Na meg deszkapóz. Azt hiszem neked jógára, dinamikus jógára vagy pilatesre lenne szükséged.

    VálaszTörlés
  2. Ilyen lábakkal csak miniszoknyát hordj ezentúl! :-)

    VálaszTörlés
  3. Ide figyelj, Te jóasszony! Amennyiben én csak fele ilyen jól néznék ki, eszem ágába sem jutott volna nyúlkajára váltani. Én kb. ugyanilyen magas vagyok (164) viszont egy tizessel több. Nem évben, kilóban. Na, elképzelted? Nekem mondjuk a hasammal sok bajom nincs, csak a megereszkedett bőr van rajta, viszont fenékben és combban megdolgoztatnám Radírpókot, az tuti :-).

    VálaszTörlés
  4. Cath!
    Köszi a bíztatást! Mi az a deszkapóz?

    Eve!
    Neked is köszi. Nem vagyok szoknyamániás, de hosszú nincs is. :)

    Panda!
    Neked is lesz ilyen! Kitartás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Deszkapóz: Mint amikor fekvőtámaszhoz készülsz. Csakhogy a kezed nem hajlítod, hanem így tartod magad egy ideig. És ebből lehet különböző lábemeléseket csinálni. Hátra egyenesen, majd behajlítani. Vagy behúzni magad alá, majd vissza. Természetesen úgy, hogy csak egyik marad a földön, a másik amikor visszakerül eredeti helyzetébe, akkor egy centivel fölötte megállítod.

      Ez is jó: http://www.mindmegette.hu/feszes-formas-has-24477
      De itt pl az ötödik gyakorlatnak mi csinljuk egy olyan verzióját is, hogy a képen látható helyzetben a felső lábad emeled, vagy húzod előre. Vagy csak kitartod így egy-két percig. Brutális tud lenni.

      Törlés