2013. február 26., kedd

Igazi nőci!

Vikivel szombat du. csajos napot tartottunk. Kettesben elmentünk vásárolni. Az apropója az volt, h csinos cipő kell Vikinek, mert kinőtte. Nyár végén, ősszel nem találtunk semmilyet, most viszont már muszáj volt beszerezni, mivel pénteken lesz a munkahelyemen a szalagavató. Viki már január óta erre készül osztálytársával, aki egyben kolléganőm lánya is.
Betértünk az első Deichmanba. Persze a gyerek részleg szóba se jöhetett. Szerencse több modell is kapható 35ös méretben. Hosszas próbálgatás után beleszeretett egy magas sarkú, telitalpú, fekete(más színt meg se lehetett nézni), egyszerű kis cipőbe. Hogy ne kapkodjuk el a döntést, még körülnéztünk a Humanicban, és a másik Deicmanban is. A Humanicban a felhozatal katasztrófális volt. Másik Deichmanban pedig nem találtuk meg a kiszemelt csajos topánkát, ill mást se, így visszakanyarodtunk az elsőbe, ahol meg is vásároltuk. A Takkoban pedig fekete csőnacit választott a nagy csajszi, és színes cipőfűzőt.

2 megjegyzés:

  1. Én azt hittem, manapság már nincsenek olyan kislányok, akiknek normális méretű lábuk van. Igaz, én a saját gyerekemből indulok ki, akinek 6 évesen (tényleg!) volt 35-ös lába, így, 12 évesen 41-es... Remélem, nem nő tovább, durva lenne, ha az apját is lehagyná :-). Addig már csak 2 számot kell nőnie a lábának.
    Amúgy tényleg nagyon fura, hogy 2-3 éve még rózsaszín-csillogós-hercegnős ruhákban jártak -gyakorlatilag kizárólagosan- most meg feketében, barnában, szürkében. Legalábbis az enyém.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 12 évesen kaptam a csecsemő babám. Akkor nagy sláger volt. Most meg az van amit írsz. Enyém is hasonló stílust képvisel... Mondjuk aminek örülök, h nem a deszkás stílus felé hajlik, hanem a nőcis, ami jobban bejön neki.

      Törlés