2012. október 3., szerda

Gyerekekről

Martin
Kamasz, néha nagyon. Alapvetően jó gyerek, mindenkinek ilyet kívánok, de kiakaszt sokszor a véleménynyilvánításával. Nem is a mivel van a baj, hanem a hogyannal. A stílust nagyon gyakorolni kell még.

Viki
legnehezebb dió. Tüneményes, szeretnivaló, de sírba visz a hanyagságával. Precizitásból egy gramm se szorult bele. Nagyon figyelmetlen, és az a baj, h ez a teljesítményén is meglátszik. Van még mit faragni rajta.

Rami
Az oktatás átszerveződése miatt középsős és nagycsoportos egyben. Január 1ig előbbi, utána utóbbi. :) Komolyan mond vicc. persze nem viszem suliba jövőre semmiképp. Amúgy, okos, ügyes értlemes, de tanulhat egész életében eleget. Játszon még csak, legyen egy plusz gondtalan éve. Mivel nagynak sorolják, ezért a"r" betű miatt jár logopédushoz, amit nagyon élvez. Remélem ő lesz az a gyerekem, akivel semmilyen tanulási gondom nem lesz.
Mert Martinnak jó esze van, a szorgalma hagy kivetnivalót maga után. Vikinek nem olyan jó az észjárása, és hát a szorgalmán is van mit csiszolni. Nem rossz tanuló, de messze van a kitűnőtől. Olyan 4,5. Ha egy kicsit szorgalmasabb lenne, aminek látom a csíráit már, és jobban odafigyelne, akkor sokkal jobb eredményt tudna elérni. És hát Raminak eddig úgy tűnik, hogy vág az esze, mint a borotva, és szorgalmas is. Hozta haza a logopédiai füzetét, és mondta mi a házi, és csinálta is egyből. Remélem megtartja ezt a jó szokását sokáig! :)))

Mira
Fogalmam sincs ő milyen lesz. Egyenlőre azt veszem észre, hogy ő a gyerekeim közül a legmimózább. Még a tüsszentésemtől is megijed sokszor. Anya szoknyája mellett érzi magát biztonságban. Kíváncsi vagyok, mennyit fog változni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése