2015. június 22., hétfő

Mira 36 hónapos azaz 3 éves

36 hós méreteid:
hossz: 85cm körül
súly: 12kg

Ruha méreted 86-92, pelusból 4-as méretet hordasz változatlanul. Sajnos nehezen megy a szobatisztaság.

Érdekes, mert Martin 2 évesen, szinte egyik napról a másikra szobatiszta lett. Pedig az a hiedelem, hogy a lányok, gyorsabban, ügyesebben és korábban szoknak le a pelusról. Na ezt az én gyerekeim nagyban cáfolják! Viki 3 és fél éves elmúlt mire éjszakára is el tudtam hagyni a pelust. Rami majdnem betöltötte a 3-t, amikor megkezdődött a bugyis korszaka. Mira rekordot döntött ezügyben, mert betöltötte a 3-at és semmi jelét sem mutatja annak, hogy meg szeretne szabadulni a csomagjától!

Imádod a bölcsit, nagyon szeretsz járni. Szerencsére nem voltál sokat beteg se. A barátnőd Zsófi, akivel szívesen játszol. Sajnos van egy rossz kisfiú, akihez szívesen csapódsz, és felveszed a rossz szokásait! Remélem nem lesz tartós.

Szeretsz babázni, legózni, playmobilozni, rajzolni, színezni, barkácsolni. Szívesen nézegetsz könyveket, és szereted ha olvasunk. Legnagyobb kedvenc a Boribon és Bogyó és Babóca sorozat.

Szerencsére nem lettél a bölcsi hatására se válogatós, mindent szívesen megeszel. Ramival ellentétben, te imádod a csokit, így szó szerint dugni kell előled.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése