2013. március 11., hétfő

Mira 10 hónapos

Már nagyon időszerű ez a bejegyzés, lassan a 11 hós lesz aktuális.

10 hós méreteid 
hossz: 71cm
súly: 7600g

fej: nem mértem
törzs: megint nem
Ruha méreted 68-74, közben kiderült, h még van egy bontatlan 2-es pelus, ami még jó rád. Azért az éjszakákat nem kockáztatom. Mivel van itthon 3-as, ezért éjjelre 3at kapsz.


Ilyen vagy 10 hónaposan

Mozgásod
Egetrengető nagy változás nem történt mozgásfejlődésedben. Nagyon szuperül elvagy a helyeden. A száddal tökéletesen mozgatod a családtagjaidat. :)

Fürdés
Csak ismételni tudom az előző havi bejegyzésem: Szeretsz a nagyokkal pancsolni, de fontos az én jelenlétem is számodra.

Alvás
A mózeskosarat elhagytuk nagyon hamar, és szépen a saját ágyikódban alszol el de. és du. is. Ennek nagyon örülök, h így kialakult. Az esték már neccesek. Napközben nagyon változó az alvási mennyiséged. A fél órától az 5 óráig is terjedhet. Az éjszakát még mindig nem sikerül átaludnod. Voltak hullámvölgyek, amikor rengetegszer ébredtél, vagy csak 2szer, de hosszabb ideig fenn voltál. De átlagosan 2szer ébredsz, és egyben kb 4-5órát alszol.

Evés
Más igényled a közös asztalnál a reggelit. Ilyenkor egy szelet kenyeret kapsz falatokra szabdalva, amiket nagyon ügyesen felcsipegetsz. Igény szerinti szopi tart még mindig. Délben felváltva kapsz általam főzött pempőt és üveges bébiételt továbbra is. Du. gyümölcsöt kapsz, ami szintén vagy friss, vagy üveges változatlanul. Bármit szívesen megeszel.

Játék
Nagyon szereted, és igényled a foglalkozásokat.

Beszéd
A má-má szóval bővítetted a repertoárod. Ami jelenti azt is, h éhes vagy, és kérsz enni, de a cicizést is így jelzed.

Fogak
Kibújt még 2 fogad, így 4 fogú lettél.

Ezeket tudod már 
Pogácsa sütés és pá-pá intés. (9hó)
Csip-csip csóka, kerekeset-böködőset

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése