2014. július 14., hétfő

Újrakezdés, vagy inkább folytatás

Idő, idő, idő. Ez az amiből a legkevesebb van. Már nagyon sokszor megfogadtam, hogy minden nap jövök, és írok. De ez nagyon nem megy. Tudom, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné. Nagyon sajnálom, hogy hosszú-hosszú ideje nem írtam, mert olyan jó olvasni később a régi bejegyzéseket. De nem adom fel a próbálkozásom! Már több mint 2 éve kezdtem írni ezt a blogot. Ez nálam rekordnak számít! Nem foglalkozom az elmúlt időszakkal, hogy mik történtek.Pontosabban leírom most, de nem készítek új posztot számukra. Amit viszont mindneképpen pótolni fogok, az a Toscan útibeszámoló.

Június 13. - péntek, és egyben utolsó tanítási nap, 18 óra - évzáró Nem mondanám, hogy tökéletesen elégedett vagyok a nagyok bizijével. Martinnak 4 4ese lett, a többi 5-ös. Ami bosszant, hogy 3 olyan tantágy, ami számít a felvételi pontokhoz. Vikimnek 2 4ese lett, az egyik matek. A suszter cipője... :)

Június 19. - bölcsis szülői Mirának. 2 órás volt, nem részeletezem. Szívcske lett a jele.

Martin 2 hetet és egy napot dolgozott a suliban. Folyósót festettek és pakoltak, mert átépítik a sukit. A könyvtár helyén lesz az új biosz labor, oda még építenek hozzá. A régi rajz és technika termek és még pár terem helyét egybe nyitották, oda költözött a könyvtár, és a biosz labor helyére meg a rajzterem és techinkaterem költözik. 1500Ft-ot kaptak 4 óra munkáért. Én megdupláztam. Közben sikersen és eredményesen leérettségizett németből. 25-én volt a szóbeli. Reggel az első volt, levizsgázott, és ment dolgozni. :) 90%os lett a német érettségije. Lehetett volna jobb is. Szóbelin 1 pontot veszített, az írásbelin figyelhetett volna kicsit jobban is.

Viki június 16-án hétfőn utazott a tánctáborba, párjának az anyukája vitte őket. 21-én Martinnal közösen mentünk érte. Martin vezetett oda is és vissza is, mert 26-án megjött a jogsija.

Július 30-án reggel jött Zsani, Mira keresztszüleinek a lánya, délután Martin ment Pápára anyuhoz. Gyorsan eltelt a hét. Pénteken Győrköc fesztiválra mentünk, de mint előző nap kiderült csak este kezdődött. Sebaj. Zsani leszállt Csornán, Balázs jött ki érte, mi továbbzakatoltunk Győrig, ahol a belvárosban találkoztunk sógónőmmel és 2 gyerkőcével.

Győrköcfesztivál nélkül is szuper napot töltöttünk együtt, rengeteget nevettünk. Együtt vonatoztunk haza Pápára. Közben kiderült, hogy Robi nem ér haza addigra Toronyból, mire mi, így Martin jött ki elénk kicsit segíteni a cuccok cipelésében, és gyalog sétáltunk anyuhoz. Másnap anyós meglepi 60. szülinapja vot. Attól volt meglepi, hogy nem tudta, hogy megyünk, ebédet is úgy rendelt após. Remek délutánt töltöttünk együtt.

Vasárnap Martin vittük Fonyódligetre táborba, mi pedig Fenyvesen maradtunk fürödni. Mirénak nagyon tetszett a pancsizás.

Gyorsan eltelt a hét Martin nélkül. Pénteken mentünk érte a csajokkal, elég pocsék idő votl. Útközben volt ahol folyt az eső, alig lehetett látni. Martin szeretett volna vezetni haza, de nem engedtem, mert mégiscsak 7 ember életéről volt szó, uyganis a táncpárját és iker tesóját is mi hoztuk haza. Vasvár előtt már szárazak voltak az utak, ott átadtam a kormányt neki. Késő délután volt magántanítvány jött kislányával, KisRékával, hozzánk látogatóba. Győrben laknak, második babáját várja. Kis Réka augusztusban lesz 2 éves. Mirával egészen jól eljátszottak. Szombaton egyik barátnőmékhz voltunk Hortobágyi húsos palacsinta vacsin. Tegnap pedig másik barátainkkal ünnepeltük a mi gyerekeink szülinapját. Közös ebéd, majd szieszta és utána moziba mentünk. Ramit közben elvitte Martin egy szülinapi buliba, ahova hivatalos volt. Robi sajnos itthon maradt, egyrészt üygeletes volt, másrészt valakinek vigyáznia kellett Mirára. ESte pedig kivételesen közösen néztük a VB döntőt.