2014. március 3., hétfő

10+1 kérdés

Egyik blogtársamtól loptam az öteletet. Anditól. A nevére kattintva olvashatjátok a blogját. Szándékosan nem olvastam el az ő válaszait addig, amíg én nem válaszoltam magamnak.



1. Sokan sokfélét mondtak már önről. Ki volt az, aki a legjobban elkapta az ön lényegét, és mit mondott?
Mivel nem vagyok híres ember, ezért ilyen értelemben nem mondtak rólam eddig semmit. Amit másoktól legtöbbször hallok, hogy iszonyatos türelmmel rendelkezek. Talán igaz is, mert tényleg nehéz kihozni engem a sodromból.

2. Melyik a kedvenc könyve és miért?
Mivel 4 gyerek mellett nem nagyon van időm, ezért nem szoktam olvasni, max a netet böngészem. Szeretek minden olyan könyvet, ami a családról, gyerekekről szól. Nem feltétlenül szakkönyvekre gondolok csak. Hogy miért, mert ez 2 dolog áll az életem középpontjában.


3. Mi az a tulajdonság, amit leginkább kedvel a másik nemben?
Nehéz kérdés. Talán azt, hogy egyszerűbb az életük. Könnyebb öltözködniük, és nekik az öregedés is jól áll. :))


4. Mi az az emberi hiba, amit legkönnyebben tolerál?
Mindent könnyen tolerálok. Talán túl könnyen is. Elfogadó és megértő vagyok az emberekkel szemben.


5. Mi a kedvenc idézete?
Happiness is not something that you get in life, happiness is something that you bring to life.



6. Kinek a tehetségét irigyli legjobban?
Nem vagyok irigy. nem ismerem mi az az irigység. Mindenki tehetségének, sikerének tudok örülni.



7. Hova költözne legszívesebben és miért?
Ausztrália. mert mindig meleg van. :) Életem egyik fő célja, hogy eljussak oda. Mivel nem vagyunk még lottó telitalálatos tulajdonosok, ezért várat magára ez a pillanat. De ne habozzon az, aki szívesen megörvendeztetne 6db repülőjeggyel. :) Mert természetesen kizárólag férjemmel és a gyerekekkel mennék. Szállás biztosított, mert élnek kinn rokonok. :)


8. Mit csinál olyankor, amikor nem kell csinálnia semmit?
Nem csinálok semmit. :) Pontosabban semmittevés közben azon rágódom, hogy mit is kellene csinálnom. :)



9. Ha újraélhetné élete egyetlen pillanatát, melyik lenne az?
Bármelyik gyermekem születése. Imádtam pocakos lenni, és élveztem mindegyikük születését. Bármikor szívesen újraélném!



10. Mi a legértékesebb tulajdona?
Eszmei vagy anyagi? Eszmei a családom, anyagi a házunk.


10+1. Ki játszaná önt az életéről szóló filmben?
Mivel nem vagyok nagy TV néző és moziba járó, ezért fogalmam sincs. Szerintem hitelesen csakis én alakítanám saját magamat. :)


Erzsébet program nagycsaládos nyaralás 2014.

Már a törpöm tele vele. Mától lehet foglalni. Muszáj időben, mert aztán már csak szeonon kivül lesz hely. 3/4 12-kor felkeltettem magam. Negyed 1-kor még nem lehetett foglalni. fél 1 körül megint próbálkoztam, akkor az 500 valahányadik soszámot kaptam. Iszonyatosan lassan haladt előttem a virtuális sor. 2 körül elegem lett, 388. voltam még mindig. 1 óra alatt 100 körül fogytak le előttem. Kiszámoltam, hogy amilyen lassan halad a sor, reggel 6ra kb sorra kerülök. Hát nem így volt, a rendszer kidobott, kezdhettem újból a sorbanállást a 800 valahányadik helyről. Már majdnem a célegyenesben voltam, amikor megbolondult a rendszer, és se kép se hang. Felhívtam az oldalukon található számot, kb 20 perc múlva kaptam is egy ügyintézőt. Elmeséltem neki a történetem, majd közölte, minek léptem ki. Mondtam neki, hogy nem én léptem ki, hanem a rendszer dobott ki. Most meg semmire nem reagál az oldal. Mondta, tudja, ő be se tud lépni. Mondtam neki oké, de azért az bosszantó, hogy egyszer már kidobott, és kezdhettem előlről, most meg semmire nem reagál. Megint jött a minek léptem ki dumájával. Meg különben sem jó a rendszer, próbálkozzak később. Hát kösz, észrevettem. Totál kiakadtam. Megköszöntem a szíves nagy semmit, és próbálkoztam tovább. Persze kidobott ugyancsak, így a 200 valahányadik helyem ugrott, és 1200 valahányadikként kezdtem előlről mindent. Kb 1 órámba került, mire sikerült egyáltalán visszajelentkeztem. Kb fél órát vártam a telefonos kisasszonyok valamelyikére, mikor meguntam... Az elején nagyon gyorsan haaldtam előre, gondolom azért, mert sokan úgy jártak mint én, sorba kidobált mindkit a rendszer. Ez de. 11 körül volt. Most pontosan 3/4 4 van, és én még mindg 235. vagyok a várólistán. Azóta nem mozdulok innen a gép mellől, és percenként zárom be a következő üzenettel ellátott ablakok tömkelegét: Hiba a szerverrel való kommunikáció közben. Láss csodát amíg-e utolsó pár sort leírtam, nem jött újabb hibaüzenet. :))) És előbbre léptem, már "csak" a 232. vagyok. Kíváncsi avgyok mi lesz ebből.